Burendag 2023

Zaterdag 23 september vierden wij Burendag. Jaarlijks georganiseerd door Oranje Fonds samen met Douwe Egberts. Om mensen uit de buurt bij elkaar te brengen. Met de subsidie van Burendag konden wij een buurtbank plaatsen voor wandelaars en kijkers die passeren langs de hondenspeelweide. Dankjewel! Onder de bank komt nog verharding om aanlopen makkelijker te maken. Zaterdag was er in het clubhuis van de speelweide gezellig een bakkie koffie en is de buurtbank geopend. We hadden veel gezellige aanloop van onze buurtjes uit de Molenhof en een bewoner heeft het lintje doorgeknipt waarmee het bankje officieel geopend is 🎀 ✂️. Wij hopen dat veel mensen er plezier van zullen hebben. Voor een kletspraatje of een rustmomentje.
De foto’s zijn met toestemming van bewoners en/of hun familie geplaatst.
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.