Datum

19 03 2023
Expired!

Tijd

12:45 - 17:00

Bingo bij eetcafé Driewegen

Komende zondagmiddag op 19 maart organiseren Cor en Jacqueline van Café Driewegen weer de gezelligste bingo van Zeeuws-Vlaanderen. Met de opbrengst van hun bingo’s ondersteunen zij hun leefgemeenschap en goede doelen. Ze dragen Hondenspeelweide Zaamslag een warm hart toe en willen een deel van de opbrengst aan ons schenken. Enorm mooi gebaar. Daarom zou ik iedereen willen oproepen zich aan te melden voor de bingo en er samen met Jacqueline, haar team en ons een top middag van te maken 🐶 Wij zijn in ieder geval al van de partij. Kom je ook?? Laat die ballen maar vallen 😃
Vanaf 12.45 aanwezig zijn voor de kaartverkoop en om 13u start de bingo. De prijzen zijn waanzinnig en de ambiance uitmuntend.
Wegens beperkte beschikbaarheid van plaatsen vooraf aan te melden bij Jacqueline via Facebook, contactformulier op de website https://www.eetcafedriewegen.nl/ of Whatsapp +31 6 19011016 (of via button op hun FB).
Bij Eetcafe Driewegen kun je ook heerlijk eten trouwens. Een aanrader om de middag af te sluiten met een etentje.🥗🥘
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.