Datum

23 - 27 10 2023
Expired!

Tijd

09:00 - 17:00

Klusweek in de speelweide

 

⏳ In de herfstvakantie van 23 tot en met 27 oktober zal er een groot project in de hondenspeelweide uitgevoerd gaan worden. Hiermee zal de realisatiefase afgerond zijn. Vanaf volgend jaar kunnen we ons gaan richten op het organiseren van leuke activiteiten en de verdere ontwikkeling van de weide.
🧱 Vanaf 23 oktober beginnen we met de aanleg van een wandelpad en terras. Dit is prettig bij toekomstige activiteiten. Maar belangrijker nog, de weide wordt hiermee toegankelijker voor bijv. minder validen en bezoekers met rollator of rolstoel. En ook bij minder goed weer blijft de weide dan goed te betreden.
⚒️ Er zal van alles te doen zijn: graafwerkzaamheden, bestraten, kruien, harken, koffie zetten, lunch verzorgen, …
🤝 Uw hulp is hard nodig. Het is een grote klus. Samen staan we sterker. Vrijdagmiddag willen we afsluiten met een gezamenlijke borrel. Op wie mogen wij rekenen om een aantal uur of een dag(deel) te komen helpen?
‼️ Belangrijk om te weten. De grote speelweide zal vanaf zaterdag  21 oktober al afgesloten zijn omdat de markering voor het graven dan uitgezet wordt. De kleine snuffelweide zal in deze week gedeeltelijk open blijven. Kijk voor u komt naar de actuele status op facebook.
📧 Wilt u zich aanmelden om te helpen of heeft u vragen? Stuur een berichtje naar info@hswz.nl en we nemen contact met u op. Hopelijk zien we elkaar in de herfstvakantie.
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.