Datum

07 10 2023
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00

Teckelmiddag

Zaterdag 7 oktober van 14 – 17 uur 
In samenwerking met Hondenspeelweide Zaamslag organiseren we 7 oktober van 14 tot 17 uur een speelmiddag voor teckels in alle kleuren, karakters en maten. De omheinde speelweide is voor dit teckelspectakel afgehuurd. Een feestje gaat ’t worden… laat dat maar aan onze teckels over!
Deze middag is een try-out naar een echte teckeldag volgend jaar. En natuurlijk passen er maar een beperkt aantal teckel-ego’s binnen de speelweide. Als teckelliefhebber wil je dit natuurlijk niet missen.
Als teckelpersoneel kent u het specifieke spelgedrag van onze lieve maar eigenwijze viervoeter. Hoe leuk is het als ze eens flink kunnen rennen, happen en aan de oren trekken met andere teckels, die hier de humor van inzien en dit heel normaal vinden. Waarschijnlijk de reden waarom teckels zo’n speciale voorliefde hebben voor hun eigen ras.
We nodigen op deze middag expliciet alleen maar teckels uit. Niet omdat andere honden niet leuk zijn, maar zodat alle teckels lekker zichzelf kunnen zijn en niet bang hoeven te zijn omver gelopen te worden of zich groter moeten voordoen dan ze zijn.
Noteer de datum en geef het vooral door aan andere teckelvrienden. Er wordt gezorgd voor een kopje koffie of thee met een versnapering. Entree is gratis. Maar een vrijwillige bijdrage voor de huur van de weide is natuurlijk zeer welkom!
Aanmelden is nodig omdat de weide bij een teveel aan teckelkarakters te druk kan worden. Enthousiast? Mail naar teeuwencox@zeelandnet.nl om u aan te melden of voor vragen. Geef uw gegevens door en met hoeveel teckels u wilt komen. Meer details volgen later persoonlijk via de mail. Volg ons op facebookpagina Hondenspeelweide Zaamslag of website www.hswz.nl.
Tot dan, met uw teckel!
Jacqueline Cox, organisator & teckelpersoneel
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.