11-03-2023 PLANTJESDAG NLDOET

Op 11 maart was het NLdoet, een initiatief voor vrijwilligers van het Oranje Fonds. een gezelligheid in Hondenspeelweide Zaamslag deed vandaag mee en organiseerde een plantjesdag. Samen met een grote groep fantastische vrijwilligers werd de hondenspeelweide gezelliger en ecologischer gemaakt, door de aanplant van groen. Diverse buurtbewoners kwamen planten brengen. Voor de bezoekers was er koffie en thee met een heerlijke plak zelfgemaakte cake. De dag was voorzien van een heerlijk zonnetje ๐ŸŒž Wij genieten!! Dankzij een financiรซle bijdrage van NLdoet konden wij tuingereedschap zoals de kruiwagen en een spade, maar ook een beukenhaag aanschaffen en een heerlijke lunch verzorgen. We kregen een extra bos heesters van wethouder Vervaet en wijkcoordinator Samantha Strooband en zij hielpen een schopje mee !!
Dankzij vrijwilligers kunnen we deze mooie activiteiten doen en een plek zoals de speelweide ontwikkelen. Stuk voor stuk toppers !!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dankjewel voor jullie hulp. Samen hebben we er een geslaagde dag van gemaakt ๐Ÿ’š
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.