Small dog sits in blooming meadow full of dandelions in spring - hair style rough - Jack Russell Terrier doogy - 2 years old

Zaterdag 11 maart plantjesdag in de hondenspeelweide

Met meer groen middels struiken en planten wordt de hondenspeelweide nog gezelliger. Daarom organiseren we op zaterdag 11 maart tijdens NLdoet een plantjesdag. Van 12 tot 17u ben je van harte welkom bij ons met stekjes, planten en struiken die niet meer in uw eigen tuin passen. Denk bijvoorbeeld aan een vlinderstruik, vlierbes of siergrassen. Maar ook kruiden passen er prima. Alle verschillende kleuren, structuren en geuren prikkelen de zintuigen van mens en dier. Klik hier voor een lijst met een aantal voorbeelden van geschikte planten . Het is belangrijk dat ze niet giftig zijn. U kunt ook gewoon gezellig langskomen voor een kletspraatje met een bakje koffie en kennis maken met ons. We vertellen u graag meer over de speelweide, die gerealiseerd en onderhouden wordt door vrijwilligers. Door de buurt, voor de buurt (en omstreken).

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.