07950CD2-635C-48C6-9026-458A799A2324

Eetcafé Driewegen steunt Hondenspeelweide Zaamslag met de gezelligste bingo uit de regio

Samen met haar man Cor runt Jacqueline de Witte het Eetcafé Driewegen op Driewegen, een buurtgenootschap in Terneuzen. Je kunt hier terecht voor een drankje aan de bar of buiten op het mooie terras, maar er is ook een meer dan goede keuken waaruit heerlijke gerechten uit geserveerd worden  Al jaren organiseren zij samen met collega’s Anne en Ilonka met regelmaat op zondagmiddag een bingo in het café. Vanuit de wijde omgeving komen bezoekers hierop af. Behalve een heleboel gezelligheid, is er ook altijd een fraai assortiment prijzen te winnen. Volgende week zijn de superprijzen een TV, een laptop en een home cinema set.

De bingo van Jacqueline en haar man is een bijzondere bingo. Want een deel van de opbrengst wordt aan de directe leefomgeving binnen het buurtgenootschap Driewegen geschonken. En een deel gaat naar een goed doel. Via een gemeenschappelijk contact kwam een gesprek tot stand en Jacqueline gaf aan dat de hondenspeelweide in aanmerking kwam om een schenking te ontvangen. Het team van de hondenspeelweide heeft als doel een bijdrage te leveren aan de leefgemeenschap door het stimuleren van ontmoetingen. Door regelmatig contact leren mensen elkaar beter kennen, delen verhalen en ervaringen en dit draagt bij aan het bevorderen van de sociale cohesie in de buurt. De hondenspeelweide is enorm blij met deze steun, welke ten goede zal komen aan het verder toegankelijk maken van de speelweide voor iedereen. Zo kan er binnenkort een wandelpad en een terras aangelegd worden. Dan kunnen ook minder valide mensen de weide makkelijk bezoeken.

Zondagmiddag 23 april is er weer een bingo. Behalve een leuke middag, steunt u door mee te doen ook een goed doel, deze keer de hondenspeelweide. Vanaf 12.45u kunt u binnenlopen voor de kaartverkoop en om 13.00u start de bingo. Tijdens de bingo of in de pauzes kunt u lekkere hapjes en snackjes bestellen. U komt toch ook gezellig mee spelen?

U kunt zich aanmelden via Eetcafé Driewegen door te bellen naar 0115-695763 of een mail te sturen naar info@eetcafedriewegen.nl. Meer informatie op www.eetcafedriewegen.nl

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.