72844B2B-FCEE-47A0-9EBE-857BE9FF720B

Een mooi compliment voor de speelweide

Onlangs ontvingen we een heel erg leuke mail van een bewoner van Zaamslag, die we met toestemming graag delen met iedereen.

“Sinds de komst van de hondenspeelweide op Zaamslag ben ik daar bijna iedere dag met mijn hond te vinden – zowel hij als ik vinden het géweldig. Het is erg mooi om te zien hoe mensen uit alle plekken en hoeken vanuit de gemeente Terneuzen naar de hondenweide in Zaamslag komen om – in de eerste instantie – hun hond uit te laten, en vervolgens in contact te komen met medebezoekers. De mensen leren elkaar kennen en ik heb hier en daar zelfs al gezien dat mensen onderling telefoonnummers uitwisselen om contact te houden over wanneer zij de hondenweide gaan bezoeken. Kortom: een geweldig burgerinitiatief vanuit jullie en daar wil ik jullie ontzettend voor bedanken. Een zeer mooie toevoeging aan het dorp!

Ik denk dat eenzaamheid onder de burgers uit Terneuzen en de hondenspeelweide een positieve invloed op elkaar kunnen hebben. Zeker wanneer ik kijk naar bijvoorbeeld de hondenwandelingen die jullie maandelijks organiseren, het uitje naar de bingo, de inloopmiddag en gewoon de toegankelijkheid van de hondenspeelweide.

Ik ben blij dat ik deze mail eindelijk de deur uit kan doen, want nogmaals: de hondenweide vind ik echt een prachtig initiatief en ik weet dat veel mensen dankbaar zijn voor al jullie werk! Jullie betekenen, misschien wel meer dan jullie zelf doorhebben, véél voor mensen.”

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.