E7A2C5DA-FF14-47A4-A220-C927AE98DBC2

Deelnemers hondenbraderie en demonstraties openingsfeest 22 juni

Klik op de foto voor contact informatie van de deelnemers.

HOOPERS

MET SASKIA IN BALANS

Facebook | Website

Email: InBalans@saskiavanes.nl

 

Saskia van Es van Met Saskia in Balans gaat samen met u aan de slag met Hoopers. Dit is afgeleid van agility (behendigheid), maar veel minder fysiek belastend voor de hond. De hond rent over een parcours dat bestaat uit boogjes (‘hoops’), tonnen, korte tunneltjes en hekjes. Hierbij hoeft er niet gesprongen te worden. Saskia heeft nog meer vaardigheden in huis voor het welzijn van uw hond. Hierover later meer. InBalans@saskiavanes.nl

HONDENTRAINING LA FERMETTE

Facebook | Website

Email: info@hondentraininglafermette.nl

 

Hondentraining La Fermette geeft een demonstratie en uitleg over detectie (speurwerk). Eigenaresse Melissa van Hees vertelt: “We leren de honden de aangeleerde geuren te zoeken in verschillende omstandigheden. Denk hierbij aan gebouwen, voertuigen, koffers. Een hele leuke uitdaging voor je viervoeter waar fysieke en mentale energie gebruikt wordt. En waar je als team samenwerkt!”.

HONDENCLUB FUN SLUIS

Facebook | Website

Email: jans.jansen@kpnmail.nl

 

Hondenclub FUN Sluis geeft u een workshop Balance. Hierbij leren de honden balanceren op o.a. wiebelende balken, kussens, krukjes en speciale ballen. Deze training is een vorm van samenwerking met de hond waarbij aandacht hebben voor elkaar en allerlei spier- en balansoefeningen die de hond bewust maken van zijn lichaam centraal staan. Deze vorm van samenwerken zorgt voor een (nog) betere band met je hond. Samen met de trainers van Hondenclub Fun Sluis gaat u met uw hond aan de slag met verschillende oefeningen. (bron foto: website dutchdogs)

DOG DANCE

Email: marliessey@gmail.com

Dog Dance. Een internationale hondensport. Dansen? Een hond? Hoe dan? Rita, Marlies en haar teamgenoten laten het aan u zien! Echt teamwork tussen baas en hond, waarbij de hond op de commando’s van de geleider reageert, ze bewegen zo op de maat van de muziek. De hond voert samen met de baas diverse oefeningen uit zoals een slalom tussen de benen, een rondje om de geleider of een sprong over arm of been. Plezier voor baas en hond staat voorop!

STICHTING DIERENASIEL ZEEUWS-VLAANDEREN

Facebook | Website

Stichting Dierenasiel Zeeuws- Vlaanderen Terneuzen vangt zwerf- en afstandsdieren tijdelijk op tot ze klaar zijn om naar een nieuw huisje te mogen. Zij vangen honden en katten op vanuit heel Zeeuws-Vlaanderen. Afhankelijk van subsidies en donaties kunnen zij alle hulp hard gebruiken. Graag delen de medewerkers waarom hun werk zo belangrijk is voor onze regio en waaruit hulp kan bestaan.

DOORTJE’S WEBSHOP

Facebook | Website

Email: info@doortjeswebshop.nl

Doortje’s Webshop biedt bewuste & natuurlijke dierenvoeding voor hond en kat. Eigenaresse Amanda vertelt: “Doordat Doortje als pup last van groeipijn had ben ik mij gaan verdiepen in haar voeding. Tijdens deze zoektocht ben ik uitgekomen op natuurlijke voeding. Na de overstap hebben gemaakt naar natuurlijke voeding was de groeipijn binnen enkele dagen zo goed als verdwenen. Dit heeft mijn interesse in natuurlijke dierenvoeding gewekt.”

DIERENKLINIEK TERNEUZEN

Facebook | Website

Email: Info@dierenkliniekterneuzen.nl

Anne Kreb, dierenarts en mede-eigenaar van Dierenkliniek Terneuzen vertelt u graag meer over haar vakgebied en de medische zorg voor honden die zij samen met haar collega’s dagelijks verleent.
“Kwalitatieve zorg met liefde. Wij geloven dat het heel belangrijk is dat uw huisdier kwalitatieve zorg wordt aangeboden. Een cruciaal aspect hierin is goed luisteren naar u als eigenaar zodat we samen met u, er zo goed en efficiënt mogelijk zijn voor uw huisdier.
Wij weten wat uw huisdier voor u betekent. Wij zijn betrokken met u en de gezondheid van uw beste vriendje. Wij proberen u ook zo veel mogelijk te betrekken in alle stappen die wij maken bij het zorgen voor uw huisdier. Met ons hechte en enthousiaste team dragen wij samen zorg voor de gezondheid van uw huisdier.” Aldus Anne.

INLEER.NL

Facebook | Website

Email: myart.katy@gmail.com

 

Katy van Hal van Inleer.nl bewerkt op ambachtelijke en creatieve wijze diverse ledersoorten. Zij maakt onder andere halsbanden voor honden. 22 juni is zij aanwezig op de hondenbraderie en kunt u kennismaken met haar en haar kunstwerkjes.

MET SASKIA IN BALANS

Facebook | Website

Email: InBalans@saskiavanes.nl

Op de opening is ook Met Saskia in Balans aanwezig. Zij stelt zich voor: “Ik ben Saskia van Es , Bach Bloesem en Bio- Resonantie therapeut voor mensen en dieren. Als therapeut op het gebied van Bio-Resonantie en Bach Bloesem therapie bied ik gepersonaliseerde zorg om de gezondheid en het welzijn van jouw of van jouw dier te bevorderen. Mijn doel? Door Deskundig advies, Holistische benadering, Emotioneel welzijn en Persoonlijke aandacht zorgen voor een gezonde balans van lichaam en geest zowel voor dieren als mensen.”

MYRTHE’S UITLAATSERVICE

Facebook | Website

Email: myrthesuitlaatservice@gmail.com

 

 

Myrthe’s uitlaatservice is gevestigd in Hengstdijk, en komt als uitlaatservice en tevens dierenoppas bij u thuis. Zij kan u vertellen wat een hondenuitlaatservice voor u kan betekenen en hoe het in zijn werk gaat.
“Een aantal jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik ben altijd al een dierenvriend geweest en wou altijd al met dieren werken. Nog steeds elke dag wandel ik met veel plezier met alle honden en vind het ik heerlijk om hun te zien genieten. Naast het wandelen doe ik ook regelmatig op dieren passen bij mensen thuis. Van kippen en knaagdieren tot katten en zelfs paarden. Ik vind het leuk dat mijn werk zo divers en elke dag weer anders is.” licht Myrthe toe.

VAGABONDS

Vagabonds boeken

Op een openingsfeest kan live muziek natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 13.30 treedt Vagabonds voor u op. Dit trio muzikale vrienden bestaat uit Eddy (zang, gitaar, dobro) , Tom (zang, gitaar, banjo) en Werner (accordeon, contrabas, piano, fluit, saxofoon, etc.). Zij spelen Americana, roots, met hier en daar een vleugje country of blues. Zowel eigen werk als covers, zowel luistermuziek als meezingers. Plezier en luistergenot gegarandeerd. Dus bezoek ons horecaterras, neem een lekker drankje en hapje erbij en kijk en luister naar deze muzikale multitalenten. Mini spoileralert: Eddy heeft nog een extra verrassing in petto tijdens de openingsceremonie. Al even luisteren? https://youtu.be/zE9KwfTlU7E
Bent u enthousiast en wilt u Vagabonds boeken voor uw feestje? https://www.gigstarter.be/artists/vagabonds/

WOOFTASTIC

Facebook | Website

Email: info@wooftastic.nl

Demi Engelaar verzorgt hondenfotografie in Zeeland. Zij heeft reeds jaren ervaring in fotografie en is gespecialiseerd in zowel studiewerk als buitenshoots. Met de oprichting van Wooftastic heeft zij haar twee grote passies, fotografie en honden, weten te combineren. Op de hondenbraderie kunt u kennismaken met Demi en haar werk. Als de hondjes zelf ook willen lukt het misschien er af en toe eentje te vangen op camera.

DIERENWERELD XL

Facebook | Website

Email: info@dierenwereldxl.nl

 

 

Dierenwereld XL kon zelf niet aanwezig zijn op de hondenbraderie. In plaats daarvan bieden zij de eerste 50 bezoekers op de opening van de hondenspeelweide een gratis goodybag aan!!

Joella (mede-eigenaar) vertelt: “Met ruim 1250 m2 mogen we ons met recht dé megastore voor alle benodigdheden voor jouw huisdier noemen. Sinds de opening op 29 januari 2005 is onze winkel uitgegroeid tot de meest complete dierenwinkel in Zeeuws-Vlaanderen. En dat is sinds 27 oktober 2016 bekroond met een gloednieuwe megastore in Terneuzen. Elk dier is voor ons bijzonder. Bij Dierenwereld XL vind je het beste advies voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel of vis. Zo is jouw huisdier tevreden en kun je als baasje optimaal van je dierenvriend genieten.”

NAAM BEDRIJF

Facebook | Website

Email: dierenambulance.zeeland@dierenbescherming.nl

Op de hondenbraderie tijdens het openingsfeest op 22 juni kunt u kennis maken met medewerkers die werken op de Dierenambulance Zeeland. Dit is een onderdeel van de Dierenbescherming. Zij bieden bijv. zorg aan dieren in nood of helpen bij vervoer naar de dierenarts. Dit kunnen ook zwerfdieren zijn. Dankzij subsidies en donaties kunnen ze deze hulp geven. Benieuwd naar hun werk en hoe u kunt helpen? Ga dan langs bij hun kraampje en stel uw vragen. U kunt ook een kijkje nemen in een echte dierenambulance!! Wij zijn trots dat ze tijd vrij maken om aanwezig te kunnen zijn als vrijwilligers om hun werk in the picture te zetten.

DE ACCORDIOLA’S

Email: info@hswz.nl

Vanaf 11 uur zal het openingsfeest op 22 juni opgeluisterd worden door De Accordiola’s. De naam is speciaal bedacht voor deze gelegenheid. Twee dames die voor hun plezier samenspelen, Marjolein en Nel. Hun enige motivatie is samen muziek te maken waar zij zelf blij van worden, het samenspel en de lol. De dames spelen leuke, gezellige muziek. Bekende en minder bekende nummers uit binnen en buitenland. Van Cere Bogar tot Aan de Amsterdamse grachten, Bloemenwals, Autumn Leaves, Ierse liedjes, etcetera. Van alles wat en voor ieder wat wils. En meezingen mag!!

KEES MECHIELSEN VERHUUR

Facebook | Website

Email: info@keesmechielsen.nl

 

Geen koude en warme hapjes en drankjes op ons gezellige horecaterras, zonder stroom voor koelingen etc. Dit wordt mogelijk gemaakt met sponsoring van een aggregaat door Kees mechielsen BV. uit Terneuzen. Dit bedrijf biedt huur, koop, onderhoud en reparatie voor apparatuur in de bouwnijverheid en industrie. We zijn gastvrij ontvangen door Gilbert en Rinske en kregen uitleg over hoe we het aggregaat kunnen gebruiken. Bedankt voor jullie hulp en de fijne ontvangst!!

REDDINGSHONDEN TEAM ZEELAND

Facebook | Website

Email: info@reddingshondenteamzeeland.nl

Het vinden van een vermiste biedt zekerheid aan familie en vrienden. Reddingshonden Team Zeeland zoekt op een veilige, verantwoorde en professionele manier naar vermiste personen. De organisatie leidt honden, geleiders, ondersteuners en coaches op met als doel het opsporen van vermiste personen in alle omstandigheden. Reddingshonden Team Zeeland is al actief vanaf 1985. Het Team bestaat volledig uit vrijwilligers.
Zoekt u Elles op in haar kraam op 22 juni in de hondenspeelweide? Zij kan u alles vertellen over dit belangrijke werk dat dit fantastische team met hun honden verricht.

YOUR DOG’S BOUTIQUE

Facebook | Website

Email:

Your Dog’s Boutique is een online shop met unieke, stijlvolle musthaves en accessoires voor honden en hun baasjes. Je vindt een groot assortiment aan producten die zorgvuldig en met liefde worden geselecteerd. Naast uitstraling vinden wij het belangrijk dat producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en het belang van de hond hierbij voorop staat. Brazil is de eigenaar van deze shop en laat u graag alles zien in hun kraam.

SPIRIT FOR ANIMALS

Facebook | Website

Email:

Het hebben van een dierenmaatje biedt veel liefde en genegenheid. Maar onvermijdelijk komt er helaaas ook altijd een moment van afscheid. Spirit for Animals biedt uitvaartbegeleiding en rouwcoaching bij het afscheid nemen van dieren. Afscheid van begin tot en met het eind, maar ook de periode erna in het rouwproces. Hoe ga je hiermee om en hoe kun je verder na het grote verlies van je maatje? Monika Schouten kan u hier alles over vertellen. Zij is gespecialiseerd in deze bijzondere vorm van begeleiding.

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.