5B10B164-6D3E-4D14-9168-B227448FC65B

NLdoet Plantjesdag in de speelweide

Wat een gezelligheid in Hondenspeelweide Zaamslag vandaag met de plantjesdag voor NLdoet. Volop groen🪴, fantastische vrijwilligersgroep, een heerlijk zonnetje 🌞 Wij genieten!!
NLdoet wordt georganiseerd door het Oranjefonds. Dankzij een financiële bijdrage van NLdoet konden wij tuingereedschap zoals de kruiwagen en een spade, maar ook planten aanschaffen en een heerlijke lunch verzorgen. We kregen een extra bos heesters van wethouder Vervaet en wijkcoordinator Samantha Strooband. Dankjewel! Er werd een beukenhaag aangeplant en diverse struiken.
Dankzij vrijwilligers kunnen we deze mooie activiteiten doen en een plek zoals de speelweide ontwikkelen. Stuk voor stuk toppers !!! 👏👏👏 Dankjewel voor jullie hulp. Samen hebben we er een geslaagde dag van gemaakt
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.