artistimpressionhswz2022_1_original_lOVn7aZ1JBd

Plaatsing omheining op 21 november

21 november a.s. starten wij met de aanleg van de omheining voor de speelweide.🥳 We hebben hard gewerkt om tot dit moment te komen en zijn erg verheugd dit met iedereen te kunnen delen. De omheining zal worden geplaatst door Tuincentrum Theo de Vliegher uit Koewacht.

We laten ook graag een impressie plattegrond zien, zodat je een idee krijgt hoe de speelweide eruit zou kunnen komen te zien als deze ingericht is. Dit zal in fasen gebeuren en is vooral afhankelijk van hoeveel hulp we hebben. Over twee weken gaan we met de eerste voorbereidingen ter plaatsen beginnen. We hebben niet de financiële middelen om alles uit te laten voeren en zijn daarom afhankelijk van hulp van vrijwilligers. Daarom hierbij nogmaals een oproep aan een ieder die een aantal uurtjes zou kunnen helpen. Bijvoorbeeld met het leggen van bestrating voor de ingang van de speelweide. Jullie hulp is zeer welkom 💪

#tuincentrumtheodevliegher #hondenspeelweidezaamslag #vsbfonds #oranjefonds

Impressie plattegrond

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.