71A062A8-0102-4BC2-A35E-E028754BC0BB
Nieuwe fase voor Hondenspeelweide Zaamslag met onthulling projectbord

🐶🐶 𝗛𝗼𝗻𝗱𝗲𝗻𝘀𝗽𝗲𝗲𝗹𝘄𝗲𝗶𝗱𝗲 𝗭𝗮𝗮𝗺𝘀𝗹𝗮𝗴!
Vanmiddag onthulde wethouder Jurgen Vervaet samen met de bestuursleden van Stichting Hondenspeelweide Zeeuws-Vlaanderen (HSWZ) een projectbord in de dorpsweide van Zaamslag. Dit projectbord symboliseert de start van de aanleg van de langverwachte Hondenspeelweide Zaamslag; de eerste in de gemeente Terneuzen! Tijdens de onthulling ontving de stichting ook nog eens drie mooie zitbankjes voor de weide van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Onder het genot van een kopje koffie en een Zeeuwse bolus werd nagepraat over het verloop van het burgerinitiatief en hoe de projectgroep nu verder gaat.

👥🦮 Dit burgerinitiatief heeft als doel om een ontmoetingsplek te realiseren voor iedereen met of zonder hond uit (de omgeving van) Zaamslag. De omheining wordt in november geplaatst in de dorpsweide aan de Molenstraat, naast zorgcentrum De Molenhof. Voor de inrichting van het terrein is allerhande hulp, materiaal en mankracht van harte welkom.

De online doneeractie voor de inrichting van de hondenspeelweide loopt via een betaallink op www.hswz.nl of via de online doneeractie via Geef.nl

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.