90C413C6-AF8A-4D56-A7F5-5176563DCC76
Pre-opening hondenspeelweide Zaamslag

Zaterdag 4 februari was het eindelijk zover. De poorten van de hondenspeelweide werden geopend voor het publiek. De middag startte met een gezellige wandeling met een heleboel honden en hun baasjes. Bij terugkomst werd eerst het informatiebord dat geschonken is door de Gemeente Terneuzen onthuld door Jacqueline en Natasja. De bezoeker kunnen in één oogopslag de belangrijkste informatie voor gebruik van de weide lezen. Daarna was het grote moment daar… de poort ging van slot en daarna kon iedereen de weide betreden. Het was een drukte van jewelste met alle blije honden en baasjes. Er waren ongeveer 60 tot 70 mensen bij de opening. We waren verheugd over zoveel geïnteresseerde mensen. We hopen dat de mensen deze leuke en gezellige plek gaan ontdekken. Er moet nog veel gebeuren, zoals de aanleg van een wandelpad en terras zodat ook minder mobiele bezoekers de weide makkelijk in kunnen. Hier zal 4 en 11 maart aan gewerkt worden. Wij hebben in ieder geval genoten van dit mooie moment.

Wij noemen het een pre-opening omdat de officiële opening later dit voorjaar zal plaats vinden.

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.