OranjeFonds_logo_RGB

Velen van jullie kennen het Oranje Fonds waarschijnlijk al van Burendag, NL Doet en de Appeltjes van Oranje. Maar ook buurtinitatieven kunnen op hun steun rekenen.

Met grote vreugde kunnen wij belangrijk nieuws delen. Na het VSBfonds heeft ook het Oranje Fonds een aanzienlijke subsidie toegezegd aan ons burgerinitiatief. Voor het vertrouwen in dit project zijn wij hen erg dankbaar.

Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet. Het fonds wil dat niemand er alleen voor staat en iedereen mee kan doen in onze samenleving. Daarom versterkt en verbindt het organisaties en vrijwilligers die bijdragen aan een verbonden samenleving. Dit doet het Oranje Fonds dankzij steun van o.a. de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en diverse andere partners. Koning Willem- Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Met deze subsidie maken wij een mooie stap dichterbij naar het daadwerkelijk realiseren van de speelweide. Binnenkort zullen wij meer informatie delen over de planning, maar voorlopig houden wij najaar 2022 aan als termijn om te starten met de aanleg van het terrein. Uiteraard zal het afhangen van de verdere fondsenwerving of deze planning gehaald wordt. We houden jullie op de hoogte. Heb je zelf ook leuke ideeën en wil je helpen om geld in te zamelen? Dat zouden wij erg leuk vinden. Stuur ons dan even een berichtje. Hoe meer mensen helpen met geld inzamelen, hoe sneller we het geld bij elkaar hebben.

https://www.oranjefonds.nl/

#hondenspeelweidezaamslag #stichtinghswz #knhm #gemeenteterneuzen #dorpsraadzaamslag #vsbfonds #oranjefonds #vrijwilligers #burgerinitiatief #subsidie #samen #maatschappelijk #activiteitenveld #iedereendoetmee

 

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.