logo-pc-jpg-web-vsbfonds-pay-off-web
Zoals jullie weten zijn we tussen alle regeldingen door ook actief geweest om de landelijke grote fondsen aan te schrijven. Nu alle officiële zaken in orde zijn, is de laatste stap het benodigde bedrag voor de omheining en entree bijeenbrengen. En nu kunnen we eindelijk fantastisch nieuws met jullie delen.
🥁 🥁🥁 Na goede gesprekken met de adviseur van het VSBfonds en het doorlopen van een uitgebreide aanvragenprocedure, werd aangegeven dat ze vertrouwen hebben in onze plannen, de positieve sociale impact op de leefomgeving in Zaamslag en de haalbaarheid van de uitvoering en instandhouding (groot draagvlak). Daarom heeft het VSBfonds ons toegezegd om een aanzienlijk bedrag bij te dragen aan ons project om de speelweide te realiseren. Hiermee is een fantastisch begin gemaakt.
SUPERBEDANKT VSBFONDS !!!
VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.
Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.