C37A2239-0668-4260-B3A0-18C111F5F6EF

Collecteweek succesvol afgerond

De collecteweek is achter de rug. We hadden prachtig weer, dat maakte het extra leuk om buiten te zijn. Het was goed om te merken dat zoveel dorpsbewoners op de hoogte en enthousiast zijn over de speelweide. Natuurlijk is iedereen hartstikke benieuwd hoe het gegaan is 🥁🥁🥁De crowdfunding heeft tot nu toe totaal ruim 1300 euro 💶opgebracht 🥳🥳🥳

De laatste meters omheining zijn nu rond en we kunnen een begin maken met de inrichting. Komende weken zal er steeds meer concrete informatie gedeeld worden. Wil je ook meedenken of meehelpen in praktische zin? Sluit aan 👉 info@hswz.nl.

Alle vrijwilligers die hebben meegelopen, en aan iedereen die ons via de collectebus of digitaal ons een steuntje in de rug heeft gegund: BEDANKT 🤗

De crowdfunding online blijft nog doorlopen. Dus blijf alsjeblieft delen 💸

https://www.geef.nl/nl/doel/stichting-hondenspeelweide-zeeuws-vlaanderen/over-ons

#trotsopzaamslag #vsbfonds #oranjefonds #knhm #gemeenteterneuzen #hondenspeelweide #zaamslag #delaatstemeters

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.