Help je mee?

Met jouw hulp kunnen we de speelweide Verder ontwikkelen.
Waarom hebben wij donateurs en sponsoren nodig?

Zo’n plek komt er niet vanzelf. We zijn al een heel eind gekomen met onze ambities, ideeën en vrijwillige inzet. Maar zonder financiële middelen en materialen redden we het niet. De donaties en sponsorbedragen komen in eerste instantie ten goede aan de aanleg van de speelweide. Daarna aan toekomstig onderhoud en de verdere ontwikkeling ervan.

Je kunt ervoor kiezen om eenmalig of structureel te doneren of sponsoren. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden om de speelweide te helpen.

Kijk ook eens op ons YouTube kanaal. We hebben een aantal leuke filmpjes met informatie gemaakt voor jullie om te bekijken en te delen. Zo kun je gelijk kennis maken met ons. Klik hier om ons filmpje te bekijken.

Op onze Facebookpagina vindt je nog meer informatie en leuk beeldmateriaal over de hondenspeelweide en ons team.

Doneren

Met een donatie help je onze stichting bij het aanleggen en onderhouden van de speelweide. Je kunt een éénmalige donatie doen door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL64 INGB 0674 6813 98 t.n.v. Stichting Hondenspeelweide Zeeuws-Vlaanderen o.v.v. Donatie Hondenspeelweide Zaamslag. Indien gewenst is het ook mogelijk een bedrag over te maken via een een betaalverzoek via de betaalapp van je eigen bank.

Vrienden van de hondenspeelweide

Voor mensen die de Hondenspeelweide op regelmatige basis een steuntje in de rug willen geven, hebben wij het initiatief “Vrienden van de Hondenspeelweide” opgericht. Met een vast bedrag per maand of per jaar kun je de speelweide steunen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Word vriend!

laat je bedrijf zien!

Sponsors

Bedrijven kunnen sponsor worden van de speelweide. Als sponsor kun je rekenen op lokale, maar ook regionale aandacht. Via lokale kranten, social media en onze website verspreiden foto’s van evenementen zich snel. En via de bezoekers van de speelweide gaat mond-tot-mondreclame natuurlijk ook erg snel. Daarnaast geven wij op verschillende manieren zichtbaarheid aan jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door volgen en taggen op social media zoals Facebook, het logo op de sponsorpagina op onze website of een plaquette aan de omheining of op de sponsormuur. Klik hier voor een overzicht van de sponsorpakketten die wij opgesteld hebben. Uiteraard gaan wij graag in gesprek om een aangepast pakket met je samen te stellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verkoop

Wij staan regelmatig met ons kraampje op rommelmarkten en braderieën om eigengemaakte producten of gedoneerde spullen te verkopen. Zoals verschillende sleutelhangers en op maat gemaakte tekenbanden. Je kunt zelf de kleuren samenstellen. De tekenbanden zijn er vanaf €13,00, de kleine sleutelhangers met 2 koordjes vanaf €3,50 en de grote met 4 koordjes vanaf €5,00. Op verzoek maken ook sleutelhangers met 6 koordjes vanaf €8,00 euro (afhankelijk wat je eraan wilt) en armbanden.  Hier kun je voorbeelden bekijken. De opbrengst komt ten goede aan de speelweide. We staan regelmatig bij activiteiten met ons verkoopkraampje. Daarnaast kan er ook op maat besteld worden. Neem daarvoor  contact met ons op.

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan het voorkomen dat er informatie vanuit de browser voor specifieke diensten opgeslagen word, door middel van cookies.
Hier kan u uw privacy instellingen bewerken.
Let alstublieft op dat het blokkeren van sommige cookies er voor kan zorgen dat bepaalde diensten binnen onze website niet correct zullen werken.